WWW.EREMBODEGEM.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 199.000 €

woning te koop aanbieden zelf huis verkopen erembodegem zoek huis te koop huis uit de hand te koop erembodegem huis te koop particulier Aalst
HOME - HUIS TE KOOP EREMBODEGEM - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Bewoonbaar: 185 m²
EPC: 541 kWh/m2 Vrij: vanaf akte Opp. grond: 323 m²

Deze mooi gerenoveerde woning in Erembodegem bij Aalst is werkelijk ideaal gelegen, op 100m van het station van Haaltert en enkele honderden meters van de oprit naar de E40. Ook winkels en school bevinden zich op wandelafstand.

Verder omvat deze woning in Erembodegem op het gelijkvloers een mooie inkomhall, vernieuwde open keuken en eetkamer, ruime leefruimte, nieuwe badkamer, berging en wasplaats.

De mooie zonnige tuin, voorzien van terras is aangenaam vertoeven en vraagt nauwelijks onderhoud. Achter de tuin zijn 3 parkeerplaatsen, te bereiken via inrit vanop de straat.

Gezien de beperkte parkeergelegenheid in de straat zelf is dit een enorme luxe, inbegrepen in de prijs!

Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en toegang tot de zolder. Dit huis in Erembodegem is ideaal voor starters of jong gezin. Mogelijkheid tot klein beschrijf!!

Contacteer ons voor een bezoek en ontdek de charme van deze woning.

Erembodegem is een deelgemeente van Aalst. Deze fusiegemeente bevat naast Erembodegem nog Baardegem, Gijzegem, Herdersem, Hofstade, Meldert, Moorsel en Nieuwerkerken.